Oud IJzer Leiden

Ook in de buurt van Leiden zijn er redelijk wat nieuwbouwprojecten. Dit trekt natuurlijk oud ijzer handelaren aan. Omdat Leiden een redelijk oude stad is, wordt er in de stad ook flink gerenoveerd. Oude metalen behuizingen worden gesloopt en zo komt er veel oud ijzer op de markt. Dit trekt natuurlijk ook weer oud ijzer handelaren aan. Heb jij oud ijzer over in de stad of in de buurt van de stad Leiden? Goed nieuws, mits de oud ijzer prijs goed is, kun je het verkopen!

Oud ijzer in Leiden

Oud ijzer is voor mensen die niet in die handel zitten waardeloos. Je kunt het daarom maar beter gewoon verkopen! Spaar een beetje op totdat je een redelijke hoeveelheid hebt, en bel gewoon een paar oud ijzer handelaren op! Krijg je er in Leiden niet genoeg voor? Dan is de oud ijzer prijs in Leiden waarschijnlijk te laag. Dat kan als er weinig vraag is naar oud ijzer in de buurt van Leiden. Maar wees gerust, er zijn een aantal oud ijzer handelaren actief in de regio dus de oud ijzer prijs is gewoon hoog genoeg om niet verder te hoeven zoeken!

Oud ijzer handelaren in de buurt van Leiden

Alle oud ijzer handelaren in de buurt. Bel ze gewoon allemaal op om de beste oud ijzer prijs te kiezen. Zo krijg je het meeste geld voor jouw berg oud ijzer. Ideaal dus!

Kluivers Totaal Recycling
Draadbaan 37b

2352 BM Leiderdorp
 071-5222613

Gijs Oud IJzer Leiden
Bernhardstraat 6
2316RD Leiden
071-5219707

Menko Oud IJzer
Reigerstraat 26
2406VD Alphen aan de Rijn
06-48 97 86 77