Oud ijzer Almere

Oud ijzer over en woonachtig in Almere? Oud ijzer Almere informatie kan je in dit artikel vinden.Ook in Almere wordt oud ijzer opgehaald zoals in de meeste steden en gemeentes altijd wel een oud ijzer handelaar te vinden is. Om zeker te zijn van een goede oud ijzer prijs in Almere raden we alle inwoners aan de onderstaande oud ijzer handelaren te contacteren met de gegevens van je materiaal en er achter te komen welke oud ijzer handelaar in Almere  je de beste oud ijzer prijs geeft. Onderstaande lijst bevat dus oud ijzer handelaren in en rond Almere, woonachtig in Lelystad? Dan kan je deze oud ijzer lijst ook zeker gebruiken.

Oud ijzer verkopen voordelen?

Wat zijn de voordelen van het verlopen van je oud ijzer? Ten eerste ligt het vaak in de weg, ergens op een bedrijventerrein of misschien wel bij u thuis. In dat geval ben je het gratis nog liever kwijt dan rijk. Heb je grotere hoeveelheden oud ijzer liggen dan kan je er natuurlijk ook goed geld mee verdienen. Een laatste voordeel van oud ijzer verkopen is dat het milieu er beter van wordt doordat het oud ijzer gerecycled kan worden wat zoals gezegd goed is voor het milieu. Bekijk dan nu de lijst met oud ijzer Almere schroothandelaren.

Difra oud ijzer handel
Gordingweg 5
1332 BP Almere
Tel: 0909 02430042 of mobiel 06 16456228
Email: franswijnand@oudijzerdifra.nl

E.L.S. – Eerste Lelystadse schroothandel B.V.
Staalstraat 19
8211AH Lelystad
Tel: 0320 240143

Schenk Recycling Almere
Remmingweg 37
1332 BD Almere
Tel: 036 540 93 66
Email: info@schenk-recycling.nl

Let op, we proberen de oud ijzer Almere informatie actueel te houden maar het kan zijn dat bedrijven op deze en andere lijsten veranderingen hebben doorgevoerd in naam, adres, contactgegevens etc.